WAX-IT

demodagen

 

demodag gyeon

Regelmatig krijgen we telefoontjes van klanten of mensen over de vloer met de vraag naar uitleg en begeleiding bij het gebruik van de producten. De service en het advies is natuurlijk gratis en met veel plezier gegeven maar die vraag wordt meestal gevolgd door: "Kan je dat eens op mijn auto demonstreren..?"
Om aan die en andere vragen te voldoen worden er verschillende Handleidingen aangeboden die u ook op onze site kan vinden. Soms kan het echter gewoon nog beter en duidelijker zijn om het echt te zien in plaats van naar een klein scherm te turen, vandaar onze demodagen!

 

Wanneer ?

De eerstvolgende demodag kan u op de startpagina vinden of op het Nieuws gedeelte van de website.

 

Wat staat er op het programma ?

Per demodag zal er één merk, een specifiek type product of een specifiek onderwerp (zoals het polijsten) aan bod komen. Zo kan u bijvoorbeeld de lancering van een nieuwe productreeks bijwonen en alle producten zelf eens bestuderen. We tonen voor hoe het werkt en geven er onze deskundige uitleg bij.

De demonstraties variëren zelf verder naar gelang de vragen die jullie op ons afvuren. Dat gaat van kleien over leder reinigen tot de wagen polieren, alles kan en alles mag aan bod komen. De bedoeling is dat u ons de vraag stelt en wij daar in geuren en kleuren op antwoorden. Na het specifieke onderwerp kan u nog verder doorvragen.

 

Hoe kan ik deelnemen? (vanaf 2016)

Voor 2016 werken we volgens een nieuw, betalend systeem. U kan de deelname eenvoudig op voorhand vastleggen door de deelname aan te 'kopen' in onze webshop. Zo kan u zelf de gewenste facturatiegegevens en betaalmethode eenvoudig selecteren.

Alle demo's kan u dan ook in de specifieke categorie terugvinden. 

Voor een deelname aan onze demonstratie vragen we 35 euro. Hierdoor kunnen we een persoonlijkere aanpak en meer interactie garanderen. We tillen het niveau van de demo's op door in kleinere groep te werken. Door deze aanpak kiezen we voor de oprecht geintresseerde deelnemer die zo voldoende tijd krijgt om zijn favoriete demo's uit te pikken.

 

De meest recente demo's:WAX-IT Demodag - 05/10/19: Coatings

Demo Days Coatings

Op zaterdag 05/10/19 kan u bij WAX-IT terecht voor een nieuwe demonstratie! Op deze demonstratie bestuderen we alle mogelijke coatings, van de instapvariant tot de meest duurzame coating. Nanolex, Gyeon, ... Mohs, Quartz, Prime, Si3D, Cancoat,... Alle grote verschillen worden besproken, alle technieken getoond.

 

 
Pagina 1 van 67
Wax-it ¬ Advies ¬ Demodagen

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u