WAX-IT

Car Wrapping

 

Opgepast! WAX-IT werkt enkel in het kader van een klassieke WAX-IT behandeling! Het wrappen van een specifiek deel wordt enkel gedaan als aanvullig of afwerking bij een complete behandeling van de wagen. Een volledige wagen wrappen volgens onze eisen en normen is uiteraard geen probleem...


vanaf 2500€ + BTW

Dit is de dienst voor al wie zijn wagen liever in een andere kleur had gezien. Het aanbrengen van een goede folie brengt enkele voordelen met zich mee zoals het beschermen van de originele lak of het bezitten van een unieke kleur zonder nadelen naar herverkoopwaarde. De folie kan tot 10 jaar lang op de wagen blijven zonder enige invloed op de onderliggende materialen. 

Als u meer vragen heeft over de kleuren of een offerte op maat wil, neem dan gerust contact op info@wax-it.be of +32 (0)55/30.31.19. Elke auto op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak. Het oppervlakte-verschil tussen een Mini en een Range Rover is voor iedereen zichtbaar. De prijs kan variëren naar gelang de wagen, de grootte en zijn staat. Om een duidelijk prijsidee te krijgen neemt u altijd best contact op. 

 

wrappingwrappingwrapping

 

 

 

 

 

 

 

Toen WAX-IT begon met de lakcorrectie en bescherming, was er van dergelijke folie amper sprake. Door de evolutie in dit type folie zien we hier sinds enige tijd een sterk opkomende trend. WAX-IT werd overspoeld met vragen naar het onderhoud van de folie of de matte lak, of we zelf die folie kunnen plaatsen? Of verwijderen? Of we dan misschien iemand kennen die onze goedkeuring geniet?


WAX-IT staat bekend om de hoogwaardige afwerking en het oog voor detail, iets wat onze klanten ook terug willen zien wanneer de wagen wordt gewrapt. Vele zaken worden over het hoofd gezien zoals de correcte voorbereiding. Wij hanteren dezelfde voorbereiding als bij onze andere behandelingen, de lak wordt behandeld alsof deze niet zou bekleefd worden. Het gevolg is een wagen die zo buiten zou kunnen rijden mét onze goedkeuring. Er is geen spraken van puntjes, stof of vuil onder folie die na het aanbrengen nog zichtbaar zijn. Door het verwijderen van alle mogelijke vet en vocht is een optimale hechting gegarandeerd.

We staan garant voor een afwerking die paneel per paneel gebeurt, waardoor elk onderdeel hoe klein ook de exacte precisie krijgt die daar gevraagd wordt. Zo kan ook uw wagen volledig ingepakt worden.

 

logo_hexis

vinkje Hoogwaardige afwerking en precisie

vinkje Geniet van het nieuwe wagen gevoel

vinkje Extra dikke folie voorkomt schade

vinkje Een andere kleur zónder te herspuiten

 

 

Opmerkingen:

1. Lokale accenten worden enkel aangepakt indien dit deel uitmaakt van een klassieke WAX-IT behandeling.

2. WAX-IT streeft naar de topkwaliteit, demontage van bepaalde onderdelen is noodzakelijk.

 

Verslag van een BMW M3 en een Mini Cooper S  die gewrapt zijn: Portfolio - Reportages - Frozen Grey

 

wrapping

wrappingwrapping

 
Wax-it ¬ Diensten ¬ Car Wrapping

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u