WAX-IT

XPEL Ultimate Steenslag Folie (prijs op aanvraag)

 

Bij WAX-IT waren we steeds sterk tegen het gebruik van steenslagfolie gekant! Klassieke folies zorgen voor een vergeling van de kleur, hebben gigantisch veel appelsienenhuid, verminderen de glans en gaan bovendien na enkele jaren sterk verkleuren, versterven en de lak aantasten,... Een complete ramp om mee te werken!

Sinds enkele jaren is er echter een evolutie op de markt - de folies veranderen sterk op alle vlakken - en die evolutie wordt geleid door XPEL . Ze beperken de glans niet, hebben zo goed als geen appelsien, ze gaan véél langer mee... De meest innoverende functie is echter de zelfherstellende eigenschap! Wanneer de folie lichte krassen of vegen vertoont zorgt warmte er voor dat deze terug verdwijnen!

XPEL's Ultimate Paint Protection Film combineert de beste duurzaamheid én helderheid zonder last te hebben van vergeling. Bijkomend is er de toplaag die uit elastomeren bestaat waardoor lichte krassen, vegen en sporen verdwijnen door tijd en warmte! Er is 7 jaar garantie op de folie, garantie op vergeling, kraken, afpellen, vlekken,... De garantie geldt dus op de kwaliteit van de folie zelf, de kwaliteit van de plaatsing wordt door ons gegarandeerd.

 

XPELXPELXPEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJS

Voor specifieke aanvragen en afwerking kan u terecht op  info@wax-it.be of 055/30.31.19

Hou er rekening mee dat bijna alles mogelijk is en elke plaatsing dus specifiek én op maat is. Om een concrete offerte op te maken hebben we alle details nodig zoals bouwjaar, uitvoering, ...

 

> Lees een compleet verslag van de behandeling van een PORSCHE 918 Spyder die afgewerkt werd met XPEL ULTIMATE < 

 

RICHTPRIJzen (ex BTW)

  • - Beperkt front: 995€ 
  • - Compleet front: 1650€
  • - Complete wagen: 4900€

 

 Hou er rekening mee dat de prijzen sterk varieren naar gelang het type wagen, complexe vormen of grootte oppervlakken beinvloeden de prijs sterk.

 

 

WERKING

De folie bestaat uit meerdere lagen die samen voor de ultieme steenslagfolie zorgen. Integenstelling tot klassieke folie die gebruikt wordt om stickers te maken of een auto te wrappen is deze veel dikker en steviger.

  • - De buitenste laag voorkomt krassen en vlekken
  • - De tweede laag zorgt dikte en soepelheid
  • - De derde laag is de lijmlaag en die makkelijk te manipuleren valt
  • - De 4de laag is verwijderbare backing folie. 

 

 

 

 

 

  

  

 
Wax-it ¬ Diensten ¬ Steenslagfolie - XPEL Ultimate

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u