WAX-IT

Leveringsinformatie

 

Algemeen

bpost logoWe verwerken alle orders onmiddellijk om zo snel mogelijk uit te leveren. Alle bestellingen worden verzonden via de pakjesdienst van BPost. De pakjes worden in de winkel opgehaald (vóór 17u) en bij u thuis aan de deur afgeleverd. Zo wordt uw pakje bijna altijd de volgende werkdag geleverd! Natuurlijk worden de producten zorgvuldig verpakt zodat schade vermeden wordt.

De verzendkosten gelden voor zowel België als Nederland !

 

Gratis Levering

Alle bestellingen van meer dan 50euro worden gratis verzonden naar zowel België als Nederland. Opgepast: Hiervoor moet u bij het afrekenen van uw order (voorlopig nog) de optie 'Gratis levering BPost' manueel selecteren! De gratis verzending is niet cumuleerbaar met een cadeaubon.

Voor alle bestellingen onder 50euro wordt een vast tarief aangerekend van 5euro voor behandeling en verzending.

Natuurlijk kan u steeds op de website bestellen en in de winkel afhalen, om de beschikbaarheid van de gewenste producten te garanderen.

 

Levertijd

De pakjes worden opgehaald van dinsdag t.e.m. vrijdag. Bestellingen die besteld en betaald zijn voor 17u worden de volgende nog dag bij u thuis afgeleverd. Op deze manier zal uw pakje na 1 tot 3 werkdagen bij u afgeleverd worden.

Bij een betaling via Paypal wordt uw pakket nog dezelfde dag verzonden. Indien u liever met bankoverschrijving betaalt, gebeurt de verzending zodra de overschrijving ontvangen is. Als u de afhandeling sneller wil laten verlopen kan u altijd een bewijs van betaling doormailen naar info@wax-it.be , daarop kunnen wij uw bestelling direct verzenden.

In het uitzonderlijke geval dat er een product niet op voorraad is, wordt uw bestelling in back-order geplaatst. Via e-mail wordt u daar vanzelfsprekend van op de hoogte gebracht en gehouden. Vanaf het product terug beschikbaar is, wordt uw pakketje dan verstuurd.

Mocht blijken dat een product gedurende langere tijd niet leverbaar is, wordt uw pakje opgestuurd met uitzondering van het product in back-order. Via e-mail wordt u daar vanzelfsprekend van op de hoogte gehouden. Het ontbrekende product wordt dan nadien opgestuurd.

 

Besteld voor 17u op:

Geleverd vanaf:

Maa

Woe

Din

Woe

Woe

Don

Don

Vrij

Vrij

Maa

Zat

Woe

Zon

Woe

 

Track n Trace + Aflevering

BPOST voorziet verschillende afleveropties die u (binnenkort pas) zelf kan selecteren. Levering aan huis, levering op een postpunt of in een BPOST 24/7 punt.

U kan het pakket zelf traceren op de volgende website:  http://www.bpost.be/track/

  • - Levering één werkdag na afgifte in het bpost netwerk.
  • - Op elk pakket staat een unieke streepjescode. Dankzij het opvolgingssysteem e-Tracker weet u op elk ogenblik waar uw pakket zich bevindt.

 

 

 
Wax-it ¬ Leverings informatie

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u