WAX-IT

Wax-It Reportages

Wekelijks worden er meerdere wagens door WAX-IT en zijn specialisten ter zake onder handen genomen. Op zich is elke detail bijzonder, het is telkens een nieuwe uitdaging want geen enkele wagen is hetzelfde onderhouden. Er zit variatie in de krassen, in de lak, in de kleur, in de vervuiling,... als de wagen dan nog eens herspoten is, wordt het helemaal uniek werk. Elke wagen krijgt dus een specifieke aanpak en behandeling. We maken keuzes op vlak van product, pads en bescherming. Om de klanten een inzicht te geven in hoe we te werk gaan en waarom we bepaalde keuzes nemen, wordt er van tijd tot tijd een verslag neergepend. Een verslag van een unieke wagen, een unieke behandeling of een opmerkelijke detail...Ferrari F40

Ferrari F40DE F40... Misschien wel dé Ferrari? Het is een magnifiek design gekoppeld aan een ongelooflijk spartaans interieur met een bom van een motor! Deze trouwe klant gaf ons het volle vertrouwen om de wagen perfect te zetten. Binnen, buiten, motor, plastics, carbon,... Let's make it shine! 

De legendarische Ferrari F40 werd door WAX-IT compleet behandeld, om de perfectie nu echt perfect te maken!

 

Porsche 918 Spyder #917 - XPEL Stealth

Porsche 918Spyder

Door het verregaande werk op de zilverkeurige 918 Spyder kwam ook #917 bij ons aankloppen. Het is de laatste 918 Spyder die in particuliere handen terecht kwam, #918 gaat recht naar het Porsche Museum. De eigenaar was helemaal overtuigd van de XPEL steenslag folie maar wou eigenlijk ook net dat ietsje meer....

Bij XPEL bestaat er sinds enige tijd ook een matte variant van de alom geprezen XPEL Ultimate steenslagfolie. Deze variant behoudt de originele lakkleur maar tovert die om tot een mat effect, mét behoudt van de gekende XPEL beschermende kwaliteit!

Lees verder om alles over de behandeling deze super hybride te lezen!

 

BMW M4 Azurit Schwarz Orange Peel (video)

BMW M3

M3 staat al vele jaren garant voor maximaal dagelijks rijplezier! Op de meest recente F80 reeks zijn er enkele fantastische kleuren beschikbaar en wij zorgen er dan ook voor dat die maximaal glanst... Het Individual Azurit Schwarz werd volledig afgeschuurd en terug gepolijst om de glans en reflectie te maximaliseren.

Lees verder om de volledige video te bekijken over deze behandeling!

 

Ferrari 250 SWB

Ferrari 250SWB

Mensen eindigen het jaar graag met een compleet overzicht of met een som van alle mooie momenten... Wij kiezen er voor om het allermooiste te houden voor 't laatst, om het jaar echt in ongelooflijke schoonheid af te sluiten! Afgelopen jaar hadden we de grote eer om aan aan stukje Ferrari geschiedenis te werken, één van de mooiste ooit, één van de duurste ooit, in zo wat de mooiste kleurencombinatie ooit,...

De legendarische Ferrari 250 SWB werd door WAX-IT compleet behandeld, om de perfectie nu echt perfect te maken!

 

BMW M3 Orange Peel Removal (video)

BMW M3

M3 staat al vele jaren garant voor maximaal dagelijks rijplezier! Op de meest recente F80 reeks zijn er enkele fantastische kleuren beschikbaar en wij zorgen er dan ook voor dat die maximaal glanst... De Yas Marina blauwe lak werd volledig afgeschuurd en terug gepolijst om de glans en reflectie te maximaliseren.

Lees verder om de volledige video te bekijken over deze behandeling!

 

Ferrari 330 GTS

Ferrari 330 GTS

De regelmatig gereden Ferrari 330GTS kon onze grondige aandacht gebruiken; het vuile interieur, de doffe lak, de diepe krassen,... Heel wat punten werden aangepakt om er terug een schitterende klassieker van te maken, klaar voor de volgende zonnige dag!

Lees verder om alles van de V12 te zien, de verregaande lakcorrectie of het ongelooflijke verschil op het beige leder.

 

 

Porsche 918 Spyder - XPEL Ultimate

Porsche 918Spyder

918 Spyder.... Deze nu al legendarische combinatie prijkt achterop de wagen, ieders hart gaat wat sneller slaan wanneer hij de nieuwste supercar uit de Porsche-stal aanschouwt!

WAX-IT werd aangesproken om onze klassieke 'nieuwe wagen' behandeling uit te voeren en de wagen van de modernste steenslagfolie te voorzien... 

Lees verder om alles over de behandeling deze super hybride te lezen!

 

 

BMW 220i - New Car Protection

BMW 220i

Op regelmatige basis krijgen we nieuwe wagens over de vloer die behandeld en beschermd worden. Veelal weet de eigenaar niet echt wat er mag verwacht worden van die behandeling. Met deze reportage willen we tonen waar al onze uren aan gespendeerd worden.

We tonen de details van het wassen, reinigen, polieren, ontvetten,... 

Lees verder om alles over de behandeling van een nieuwe wagen te ontdekken!

 

 

Ferrari 250 GT Pinin Farina Series2

Ferrari 250 GT

We hebben al enkele prachtige resultaten bereikt op recentere auto's maar als detailer kunnen we pas echt het verschil maken op oudere wagens. De dikkere laklaag die dan nog meestal 'single stage' is (zonder vernislaag) biedt veel meer mogelijkheden - en moeilijkheden - om een perfecte finish te bekomen. Het oudere leer heeft nood aan andere producten en andere aandacht dan modern leder. Zo zijn er vele details die van een oudere wagen een echte uitdaging maken.

Bij WAX-IT keken we dan ook ongelooflijk hard uit naar de Ferrari 250 GT. De uitdaging die ons te wachten stond, de specifieke technieken, het hemelse V12 geluid, de legendarische lijnen,... 

Lees verder om dit pareltje in alle details en foto's te ontdekken!

 

 

Porsche 964 RS

Porsche 964RS Lemon Gelb

We krijgen regelmatig heel knappe wagens tot echte pareltjes over de vloer. Heel af en toe krijgen we dan nog de kans om te werken aan de wagen die voor velen een jongensdroom was en eigenlijk nog steeds is. Voor ons straalt de Porsche 964 RS uit wat we zoeken in een auto. Elegant, mooi, puur, gerafineerd, eenvoudig en fantastisch om in te sturen! Als de wagen dan een ongelooflijk lage kilometerstand heeft én we de perfectie mogen nastreven... Wat wil men dan nog meer? (ja ja, behalve rijden natuurlijk!)

Lees verder om deze schone in alle details en foto's te ontdekken!

 

 
Pagina 1 van 4
Wax-it ¬ Portfolio

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u