WAX-IT

Winkel

WAX-IT bestaat uit twee delen: de online webshop en de fysieke winkel. 

Via de vele (korte) handleidingen kan u zelf een keuze maken qua producten en kan u deze eenvoudig en snel bestellen via de webshop. U kan direct zien of de producten die u gewenst had op voorraad zijn of niet. Nadat u de betalingswijze gekozen heeft, worden uw producten verpakt en door Bpost binnen de 2 werkdagen aan huis geleverd. U kan er uiteraard ook voor kiezen uw bestelling zelf af te halen en hierbij nog wat persoonlijk advies te krijgen.

 

Naast een webshop hebben we ook een echte winkel, waar u zelf uw producten kan kiezen en kopen. Zo hoeft u niet meer te wachten tot uw producten bij u thuis afgeleverd worden, u neemt ze direct mee naar huis! U heeft nog snel-snel iets nodig of u ziet het bos door de bomen niet meer en wilt wat meer advies? Kom gerust langs, wij trachten u met gericht advies te begeleiden in uw keuze naar de juiste producten.

Dankzij ons nieuw betalingssysteem kan u bij ons zowel met bancontact -, VISA als Mastercard betalen. Cash wordt natuurlijk ook nog steeds aanvaard.

 

shop-1BancontactVerpakking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atelier

WAX-IT heeft ervoor gekozen de nodige zorg te besteden aan de inrichting van het atelier. Zo is er gezorgd voor een nette werkplaats waar alles voorhanden is, waaronder een aparte washbay, verschillende bruggen,...

We hebben voldoende ruimte om aan verschillende voertuigen te kunnen werken en hebben ook gezorgd voor een goede belichting! Zo kunnen we uw lak bekijken onder 3 verschillende lichttypes, elk afgestemd om bepaalde zaken aan het licht te brengen.

Aangezien detailen onze dagelijkse bezigheid is hebben we ook de nodige zorg besteed aan ergonomie. Zo hebben we een brug om makkelijk velgen te demonteren en om onze rug te sparen tijdens het polieren en de nodige hulpmiddelen om ook aan de moeilijk te bereiken plaatsen te kunnen.

 

Bureau & Aftersales

Gezien de vele informatie, producten en technieken kan het gebeuren dat er nog vragen zijn. Daarom bieden we ook na aankoop een uitstekende ondersteuning en feedback aan onze klanten. Wij proberen uw mails zo snel mogelijk te beantwoorden.

Als u ons belt en er neemt niemand op, laat dan een berichtje achter met uw naam en uw vraag, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!

Via de moderne media kan u ons natuurlijk ook contacteren en / of volgen. Dit op Facebook, Twitter of Instagram.

 

Wachtruimte

Als u langskomt voor iets kleins, bijvoorbeeld een wasbeurt of kleine herstelling, kan u terecht in onze wachtruimte. Wij bieden u draadloos internet aan en een bureau waar u kan aan werken, zodat u geen kostbare tijd hoeft te verliezen! Ook koffie, water of frisdrank is aanwezig om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.

 

U ziet het, wij leggen de lat hoog. Alleen zo kunnen wij de perfectie bekomen. Kom gerust eens langs om de nieuwe WAX-IT locatie in levende lijve te bewonderen.

 

AtelierBureelwerkplaats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Wax-it ¬ Over Ons ¬ De zaak

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u