GRONDIG REINIGEN
Delicaat maar zeer effectief
ONGELOOFELIJKE RESTAURATIE
Elk detail is weer in volle glorie hersteld
BESCHERMEN, BEWAREN & GLANZEN
Er wordt geen centimeter blootgesteld aan vuil
GRONDIG REINIGEN
Delicaat maar zeer effectief
ONGELOOFELIJKE RESTAURATIE
Elk detail is weer in volle glorie hersteld
BESCHERMEN, BEWAREN & GLANZEN
Er wordt geen centimeter blootgesteld aan vuil
WAX-IT Detailing Ferrari Classic Car

Waarom uw klassieker anders is.

Elke klassieker heeft een unieke geschiedenis, die in de loop der jaren heel wat heeft moeten verduren. We horen graag het verhaal achter uw classic, dan kijken we wat we kunnen doen om uw classic weer in volle glorie te herstellen.

Achter elke passie staat een topmerk, een op maat gemaakt product voor het bereiken van perfectie. In klassieke auto’s betekent dat Swissvax. WAX-IT is officieel toevertrouwd als Swissvax België. Wij kennen de producten van binnenuit en kunnen de perfecte combinaties van deze ultra high-end producten toepassen om elke auto goed te restaureren, te beschermen en te verzorgen, ongeacht het verhaal erachter.

Cross icon

HERSTEL & BESCHERM STAP VOOR STAP

Paint
LAKCORRECTIE

Na het meten van de dikte van de resterende blanke lak, gaan we over tot het polijsten van de krassen en vegen met de ultieme zorg.

Wheel
WIELEN

Links: gebarsten, uitgedroogde wielwanden en gecorrodeerd chroom. Rechts: gezond, gitzwart rubber en gerevitaliseerde, beschermde chroomdetails.

Chrome
CHROOM

Oud, gecorrodeerd chroom krijgt een volledige verfrissing met polijstende en deskundige producten, die ook de schitterende glans behouden.

Leather
LEDER

Stijf, gebarsten, beplekt en verkleurd. We kunnen het verouderingsproces omkeren en u nieuw uitziende en aanvoelende leersoorten achterlaten.

Engine
MOTORRUIMTE

Vaak verwaarloosd, begraven onder jaren van extra fijn gruis en vet die zich in de holtes van uw motorruimte settelt. We brengen het terug in zijn oude glorie.

Roof
SOFTTOPS

Net als je leer, wordt die softtop niet jonger. We zullen de oorspronkelijke kwaliteit en kleur volledig herstellen.

EN NU DE LAATSTE STAP

UW OFFERTE AANVRAGEN

Als u een idee heeft van wat u wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Selecteer de juiste opties, druk op de knop en wij nemen contact met u op om uw WAX-IT-behandeling tot in het kleinste detail op maat te maken!

WAX-IT Detailing AC Cobra
WAX-IT Detailing Ferrari Classic Front
WAX-IT Detailing Morgan Classic

EN|NL|FR