VRAAG EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE

LAAT ONS WETEN WAT JE WILT EN WIJ DOEN DE REST

VIND ONS
Westerring 27i, 9700 Oudenaarde, België
BEL ONS / E-MAIL
+32 (0) 55 303 119 / info@wax-it.be
OPENINGSUREN
Maandag - Vrijdag 09.30 – 12.30 | 13.30 – 18.00
VIND ONS
Westerring 27i, 9700 Oudenaarde, België
BEL ONS / E-MAIL
+32 (0) 55 303 119 / info@wax-it.be
OPENINGSUREN
Monday - Friday 09.30 – 12.30 | 13.30 – 18.00

JE GEGEVENS

ZO VIND JE ONS

Startpunt: N60 richting Gent, Samsonite rotonde

  • Afslag N60, BMW Daeninck 500m na rotonde
  • Onmiddellijk scherpe bocht naar rechts ter hoogte van Light Point
  • Links tussen BMW Daeninck en Richa
  • Volg de weg links tot aan het einde
  • Je kan ons vinden aan de rechterkant!

BELANGRIJKE INFORMATIE

OPSLAG VAN DE WAGEN

Hoezeer we ook van wagens houden, we zijn geen parkeergarage. Als het te krap is, hebben we geen ruimte om veilig te werken en nieuwe wagens binnen te brengen, wat ons geld kost.

Daarom is er 14 dagen tijd nadat we u hebben laten weten dat uw behandeling klaar is, een dagvergoeding van €15,- tot het moment dat de wagen wordt opgehaald.

QUICK DETAIL

Voor speciale gelegenheden bieden wij een snelle detail aan om uw wagen te wassen en voor te bereiden voor een evenement. Neem hiervoor contact op met ons, maar het is niet standaard en we reserveren geen tijd voor wekelijkse wasbeurten, we specialiseren ons vooral op volledige behandelingen.

APPELS MET PEREN VERGELIJKEN

Je komt niet voor niets naar WAX-IT. Onze prijsstelling is een nauwkeurige combinatie van professionele werktijd en productkosten. Wat wij u aanrekenen is de exacte waarde van uw behandeling, en niet te vergelijken met de prijsstelling van een ander bedrijf dat een andere dienst of kwaliteit aanbiedt.

NAZORG

Ook nadat uw wagen WAX-IT heeft verlaten kunt u gerust bellen voor advies over hoe u het beste de wagen kan onderhouden, en wij vertellen u precies welke producten u nodig heeft. Alles is te vinden op onze webshop.

PRIJSSCHOMMELING

De richtprijzen op de site hebben betrekking op kleine wagens die minder product en minder tijd nodig hebben voor onze professionals om het toe te passen. Heel eenvoudig: hoe groter of complexer de wagen, hoe meer het kost om hem te detailleren.

OFFERTE DETAILS

Uw offerte zal worden opgesplitst in verschillende diensten die u zult krijgen. Neem de tijd om het te bekijken en bel ons op indien nodig om er zeker van te zijn dat alles duidelijk is.

TOEGANG

We nemen geen stilzwijgen voor een ja, we hebben een bevestiging per e-mail nodig dat u tevreden bent met uw aanbod en dat alles glashelder is, anders zou de open plek kunnen worden opgevuld.

UW VOORSCHOT

Het afzeggen/verplaatsen van auto’s in de planning kan kostelijk zijn, zeker als we uw PPF al hebben voorbereid. Daarom vragen wij een aanbetaling op de bevestiging van uw behandeling.

Borg voor elke behandeling: €250

PLAN VOORRUIT

Vooral voor nieuwe wagens geldt vanaf het moment dat u de geschatte leverdatum weet, u contact met ons moet opnemen om uw behandeling te plannen. Zelfs als dat nog 6 maanden duurt!

Als uw wagen al bij ons is geboekt en de leverdatum verandert, kunnen we onze timing eenvoudig aanpassen. Hoe meer tijd we hebben om te plannen, hoe soepeler de behandeling zal verlopen.

ROME IS NIET IN ÉÉN DAG GEBOUWD

De gemiddelde tijd die een wagen bij WAX-IT doorbrengt voor een detail is ongeveer 3 dagen om coatings te plaatsen en te laten uitharden. Als het om PPF gaat kunt u hier gemiddeld 1,5 dag aan toevoegen. Voor een volledige PPF kunt u rekenen op een verblijf van 7 dagen.

DE LENTEKRIEBELS

De lente is altijd een populaire tijd om een wagen te laten behandelen, dus plan ruim van tevoren om uw plaats te reserveren. Natuurlijk is er geen slecht moment om uw auto bij WAX-IT te brengen en als hij nieuw is, moet u hem gewoon zo snel mogelijk bij ons bezorgen!

TIJDENS DE BEHANDELING

We zien de ware staat van het lakwerk pas als al het vuil is verwijderd. We leveren nooit een onafgewerkte wagen af, wat betekent dat dit invloed kan hebben op de ophaaldatum van uw wagen, waardoor de tijd bij ons mogelijk wordt verdubbelt.

ONZE TRAILER

De WAX-IT trailer is altijd beschikbaar voor afhaling,aflevering van wagens en die volledig verzekerd zijn tegen een kleine vergoeding per kilometer. De aanhanger is volledig gesloten, zodat uw wagen veilig en wel is opgeborgen voor de hele reis.

Hier is hij dan, de Brian James RT6 6,50.

WANNEER AF TE LEVEREN

Elk moment tijdens de openingstijden, die u terugvindt bovenaan of onderaan de website. In uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij een aflevering buiten de openingstijden regelen. Vraag dit gerust als we u bellen over uw offerte.

THUIS GERAKEN

1. Wij hebben een samenwerkingsverband met twee autoverhuurders binnen een straal van 500m die auto’s aanbieden vanaf €38 per dag excl. BTW.

2. Het treinstation ligt op 5 minuten rijden van WAX-IT en we zetten u graag af als dat nodig is.

3. Taxi / carpoolen.

DE OPHALING

Het laatste telefoontje is de laatste stap in de behandeling van uw wagen. We bellen altijd 24 uur voordat hij beschikbaar is om opgehaald te worden. Onaangekondigd komen opdagen voor uw wagen wordt sterk afgeraden, omdat er geen garantie is dat alle eindcontroles en -details klaar zijn. U bent altijd welkom om te bellen of langs te komen om het werk te bekijken.

WAX-IT Trailer

EN|NL|FR