START UW ERVARING HIER

& HAAL HET BESTE UIT UW WAGEN
DETAILEN
proper tot in de puntjes
PERFECTE LAKSTAAT
met meerdere polijststappen
JARENLANGE BESCHERMING
met een coating of wax
DETAILEN
proper tot in de puntjes
PERFECTE LAKSTAAT
met meerdere polijststappen
JARENLANGE BESCHERMING
met een coating of wax

DE LAKSTAAT

We hebben onvermoeibaar gewerkt aan het vaststellen van de normen voor decontaminatie, polijsten en coating/waxtoepassing. Lakcorrectie – op zowel nieuwe als gebruikte wagens – is een lastige zaak en vereist de jarenlange ervaring om gelijkmatig krassen en vegen te polijsten die zich in wisselende hoeveelheden op verschillende delen van de wagen vertonen.

Wij hebben meer dan 1400 professionele producten om de perfecte combinatie te kiezen voor uw wagen, met de bevoegdheid van officiële distributeurs en trainingscentrums voor deze merken.

Er zijn een aantal verschillende signalen dat uw wagen nood heeft aan wat liefde. Hieronder hebben we enkele van de meest voorkomende soorten schade gegroepeerd die u kunt oplopen tijdens het rijden of foutief wassen van een onbeschermde wagen:

BEHANDELD & BESCHERMD

MEEST VOORKOMENDE SCHADE

WATERAFSTOTEND

Beading en sheeting: water wordt afgestoten door de coating, wat voor een veel makkelijkere wasbeurt zorgt.

wheel self cleaning-2
ZELFREINIGEND

Rechts: onbehandelde oppervlak met ophopend vuil. Links: de coating stoot vuil af dat normaal blijft zitten in de kleine hoekjes.

SCRATCH
KRASSEN

Van struiken tot en met overhangende takken tot een lichte veeg in het verkeer, zou een coating het meeste van deze schade moeten opvangen.

IMG_8749-2
WATERSPOREN

Dit is de reden waarrom u de wagen altijd zorgvuldig moet drogen. Water die blijft liggen en in de zon terecht komt kan zorgen voor kalkvlekken en onherstelbare schade.

WASKRASSEN

Het spinnenwebbeneffect: de meest voorkomende schade door het foutief wassen van uw wagen, door aangekoekt vuil en zand.

sun damage
UV SCHADE

Rechts: ziet u een glanzende motorkap. Links: door jaren heen in de zon, verliest de lak zijn glans en diepte alsof deze volledig mat staat.

WAX-IT Scratches 3D

DE 3 STAGES

Prijzen zijn in optie, we starten altijd met een Basisbehandeling. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

BASISBEHANDELING
Standaard bij alle behandelingen
560
 • Meerdere stappen wasbeurt
 • Volledige interieur reiniging
 • Volledige decontaminatie
 • Motorruimte en klemmen reinigen
 • Wielen reinigen (apart)
LAKCORRECTIE
Prijzen starten vanaf
280
 • Volledige ontvetten & voorbereiden
 • Lakinspectie
 • 1-staps polijsten (nieuwe wagens)
 • 2-staps polijsten (licht/gemiddeld)
 • Meerstaps polijsten (zwaar/extreem)
COATING / WAX / SEALANT
Prijzen starten vanaf
220
 • Volledige ontvetten & voorbereiden
 • Eén- of meerlaagse coating (1-5 jaar)
 • Hoge kwaliteitswax (6 - 12 maanden)
 • Hoge kwaliteit afdichtingsmiddel (9 - 24 maanden)
 • IR-harding (varieert per coating/wax/afdichting)
20170905-DSC00551

Nieuwe auto’s komen met een verrassend pak vuil en gruis die ze in de fabriek of op de weg hebben opgepikt in het transport, zowel van binnen als van buiten. Het is belangrijk dat deze zo snel mogelijk worden verwijderd voor zowel de lak als het interieur.

Voor dagdagelijkse wagens is dit een diepe reiniging omdat we alle oliën en fijn gruis verwijderen die in de loop van de tijd in alle hoeken van uw wagen zijn gekropen – met dezelfde zorg voor het revitaliseren van uw interieur.

20170920-DSC01252

Als we eenmaal alle gruis en verontreinigingen hebben verwijderd van de wagen is het duidelijk wat de wagen in zijn korte of lange levensduur heeft ondergaan: nieuwe auto’s hebben enkele dagen of weken in onbeschermd transport, een brutale massa-wasstraat gekregen om het transportvuil te verwijderen en vaak een vuile vod om hier en daar wat ‘op te poetsen’.

Wat betreft de dagdagelijkse wagens doet zelfs een incorrecte wekelijkse wasbeurt zijn schade, laat staan de vele kilometers op de openbare weg. Niets wat onze professionals niet kunnen corrigeren met een passende polijstbeurt voor de nieuwe wagen look die je mag verwachten.

sv interior

Deze stap is niet alleen voor de show, coatings zorgen ook voor een sterke, beschermende laag. En dan hebben we het nog niet eens over de fenomenale glans (of matte glans) en de waterafstotendheid, waardoor de wagen gemakkelijk te reinigen is en aangekoekt vuil moeilijker te hechten is ! Er is een product voor elk oppervlak, want uw interieurleer en kunststoffen zien net zoveel af als uw lakwerk, kunststoffen en velgen.

Scroll naar de grafiek bovenaan de pagina om te zien wat een coating in de loop der jaren voor u kan doen, of scroll naar beneden om uw opties te bekijken.

WAAROM EEN NIEUWE WAGEN IN DETAIL?

Sorry om te zeggen, nieuw betekent niet perfect

Ik heb mijn nieuwe auto nog maar net opgehaald, waarom zou ik hem laten detailen?

Omdat je wilt dat hij nieuw blijft. Of je hem nu dagelijks gebruikt of dat je hem één keer per jaar uithaalt om op de Nürburgring te rijden, je kunt en moet hem beschermen. Het harde feit is dat je sprankelende auto er voor je liefdevolle ogen misschien wel perfect uitziet, maar als je hem eenmaal onder specifiek licht ziet, is het een heel ander verhaal.

NIET MEER NIEUW?

Laten we dat oplossen

Hoe goed je je wagen ook wilt onderhouden, er is geen ontkomen aan slijtage.

Voor al die keren dat je in de winter achter de zoutstrooiwagen reed, lage hangende takken die je dak bekrassen of het simpele feit dat het volledig verwijderen van het aangekoekt vuil thuis tijdens het wassen moeilijk is, waardoor er zich was krassen kunnen vormen. Het overkomt ons allemaal en alleen een coating of PPF kan u daarvan redden.

Het proces is hetzelfde voor dagdagelijkse wagens en nieuwe wagens, het enige wat verandert is de tijd die we besteden aan het bereiken van het perfecte resultaat. Maak kennis met de merken waar we mee werken:

PICK YOUR PROTECTION

GYEON quartz
COATINGS

Simpel gezegd, de meest geavanceerde coatings ter wereld. Deze ongelooflijke high-end meerlaagse coatings beschermen uw hele wagen.

Van solide keramische bescherming tot extreme vuil- en waterbestendigheid, deze gecombineerde lagen zorgen voor een onstuitbaar effect: ongelooflijk eenvoudig te reinigen en formidabel tegen vuil. Kijk hoe het water van uw voorruit loopt!v

Inbegrepen in uw behandeling:
- Keramische coating voor de lak (keuze 1-3 hieronder)
- Wiel- & bandencoating
- Raamcoating
- Kunststof coating
- Interieur stof & lederen coating
DURAFLEX
Het beste van het beste. Het stellen van nieuwe normen in glans, waterafstotendheid en duurzame zelfreiniging met een glanzende uitstraling.

Specialiteit: weekendwagens
Levensduur: 3-5 jaar

01 02 MOHS+
Pure bescherming. Extreem krasbestendig en zelfreinigend. Geen watervlekken of noodzaak tot lakcorrectie tijdens gebruik.

Specialiteit: dagelijksgebruikte wagens
Levensduur: 3-5 jaar

03 CANCOAT PRO
De coating booster. Fenomenale glans & waterafstotendheid booster voor alle professionele lijn coatings.

Specialiteit: allround, top-ups & op PPF
Levensduur: 1-2 jaar

+ Q2 TIRE & Q2 RIM
Houdt de banden fris, de wielwanden zwart en bespaart massaal op uw wasbeurt.
+ Q2 VIEW
Deze beschermende laag stoot regen en vuil af.
Q2 FABRIC & LEATHER
Het interieur blijft tot in de puntjes verzorgd, tot lang na de behandeling.
+ Q2 TRIM
Zwart blijft zwart: houdt de kunststoffen langer fris.
+

NANOLEX
COATINGS

Verbeterde weerstand tegen zure regen, insectenspetters en vogeluitwerpselen.
Verbeterde bescherming tegen UV-vervuiling en veroudering.
Gemakkelijk te reinigen en superieure waterafstotendheid.
Extra veerkracht tegen lichte krassen en wrijving.
Ongeëvenaard en compromisloos: deze High Density versie van Si3D creëert een uitstekende blokbestendigheid en hardheid, wat resulteert in een verhoogde weerstand tegen agressieve chemicaliën en reinigingsmiddelen, evenals corrosie. Dit alles, in combinatie met het krachtige anti-UV systeem, maakt het een fantastische allround coating. Extreem weer- en chemicaliënbestendig, wat op zijn beurt een uitstekende corrosiebescherming biedt met gemakkelijk te reinigen eigenschappen. Nanolex Si3D kan ook de totale hardheid van de verf verhogen tot 9H+, waardoor het behandelde oppervlak een heldere laag met een kleurverdiepingseffect krijgt. Uitstekende chemische en mechanische bestendigheid in combinatie met groot gebruiksgemak. Biedt een uitstekende corrosiebescherming en hardheid voor alle gelakte oppervlakken, evenals voor metaal en harde kunststoffen. Met zijn hoge waterafstotendheid en dichtheid biedt de gevormde laag een uitstekend gemakkelijk te reinigen oppervlak. Si3D HD Si3D Si SHIELD vanaf €700 vanaf €550 vanaf €320 Levensduur: 3 - 5 jaar Levensduur: 3 - 5 jaar Levensduur: 1 jaar Nanolex Coatings bieden maximale bescherming en een prachtige glans voor autolak. Nanolex coatings vormen een extreem harde laag op de lak en bieden een uitzonderlijke veerkracht voor de zware omgevingsomstandigheden die uw auto dagelijks ondervindt. De unieke oppervlaktestructuur beschermt niet alleen uw lak, maar stoot ook vuil, water en olie af, waardoor uw auto langer schoon blijft en gemakkelijker te wassen is. Deze Coatings zijn uitzonderlijk duurzaam en gaan jaren mee.

SWISSVAX
WAXEN

Swissvax is het merk dat bekend staat om zijn pure kwaliteit. Wij helpen u op weg met deze all-in ervaring. Beginnend met een volledig interieur & exterieur detail aangevuld met een van hun wereldberoemde waxen, waardoor een verbluffende wetlook-glans op uw lakwerk ontstaat.

Nadat we uw auto volledig hebben behandeld kunt u een handboek en een handvol producten mee naar huis nemen om zelf de ongelofelijke kwaliteit te behouden. Het is gemakkelijk en ongelooflijk lonend - om nog maar te zwijgen van die warme diepte glans.

Kies deze optie om van detailen een passie te maken.
Welke wax? Het is persoonlijk. Daarom praten we met u over de voordelen van elke individuele wax en vinden we de perfecte afwerking om te combineren met uw auto.
Opties vanaf €875
Zwitserse Kwaliteit
De Zwitsers hebben hun reputatie van kwaliteit verdiend, dit merk is geen uitzondering.
Wet-Look Lak
De fenomenale afwerking die de naam Swissvax in de waxwereld heeft gemaakt.
Gemakkelijk te Onderhouden
De wax stoot vuil, olie en water actief af, waardoor u een eenvoudig reinigingsproces krijgt.
Natuurlijke Oliën & Ingrediënten
Het geheim zit hem in de hoogwaardige, buitengewoon duurzame natuurlijke carnaubawax.
KRIJG UW OFFERTE

Als u een ruw idee heeft van wat u wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Selecteer de juiste opties, druk op de knop en wij nemen contact met u op om uw WAX-IT lakbeschermingsfolie tot in het kleinste detail op maat te laten maken!

WAX-IT Detailing BMW champagne car cut out
BESCHERMEN MET PPF

Nu dat ziet er beter uit dan ooit!

Zie je dit geweldig kleur links? Het heet Champagner en het gaat er nog jaren lang zo prachtig uitzien, zonder stenen en zonder krassen. Kristalhelder en klaar om te beschermen, als de folie eenmaal verwijderd staat de orginele lak terug in nieuwstaat!

Leer alles over deze onzichtbare, zelfherstellende beschermfolie door op de knop hieronder te drukken!

EN|NL|FR